Як приємно їздити в блискучому автомобілі, зі свіжим прибраним інтер’єром, у якому приємно перебувати і легко дихати.

Чистота автомобіля – запорука здоров’я?!

Найбільша помилка не мити автомобіль 1 раз на тиждень. Такі речі як пташиний послід, комахи, бітум, клей з дерев – можуть стати серйозною проблемою. Чим довше наліт залишається на поверхні, тим складніше його відмити.

Усередині салону накопичуються забруднення, крихти, осідає пил, на килимках, сидіннях – патьоки і розводи бруду. І це не тільки погіршує настрій власника, а й не кращим чином позначається на здоров’ї.

Не слід ставитися до дощу як до безкоштовної мийки автомобілів

Це насправді погано для Вашого авто. Дощова вода є кислотою і може виїсти фарбу на Вашому автомобілі, якщо ви не змиєте її. Завжди варто мити автомобіль після дощу, як тільки зможете.

Поради водіям

У кожного свій підхід до миття авто. Хтось полюбляє робити це самостійно на дачі, хтось довіряє тільки автомийкам. Незалежно від вибору, радимо дотримуватися кількох правил.

  • Не варто мити авто холодною водою, тому що будь-які відколи, особливо на лобовому склі, можуть перетворитися на тріщини.
  • Якщо є потреба помити свого скакуна в сильні морози, запасіться часом. Поки авто повністю не просохне і не підуть останні краплі води – краще не виїжджати.
  • Всі гумові ущільнювачі, в зимову пору року, краще обробити силіконом.
  • Будьте пильні до мочалок/валиків, якими миється авто. Якщо туди потрапить камінчик або осколок – подряпається кузов.
  • У зимовий час, для боротьби з ожеледицею, дорогу обробляють хімічними реагентами. Щоб уникнути негативних наслідків – мийте днище і арки коліс.

Гарних вам доріг!