Можливо, не всі знають, що невиконання регулярної заміни антифризу може призвести до проблем із системою опалення Вашого автомобіля в холодні місяці. Антифриз допомагає запобігти замерзанню рідини в системі охолодження і забезпечує нормальну роботу пічки та двигуна.

ЯКОЇ Ж ПОМИЛКИ ПРИПУСКАЮТЬСЯ АВТОВЛАСНИКИ ПІД ЧАС ЗАМІНИ АНТИФРИЗУ?

Спробуємо пояснити звичайними словами, поїхали.

Якщо Ви міняли антифриз вчасно: за термінами, по-регламентному Т.О., тоді можна сміливо міняти антифриз не промиваючи систему охолодження.

Але, якщо з якихось причин, Ви проґавили терміни заміни антифризу, або придбали автомобіль і не знаєте, історію його обслуговування. На жаль, Вам доведеться промивати всю систему охолодження. ЧОМУ?

Основою антифризу є етиленгліколь, доповнений різноманітними присадками, які спільно утворюють всередині системи охолодження тонку захисну плівку. Ця плівка має важливе значення, оскільки захищає внутрішні поверхні системи охолодження Вашого автомобіля.

Однак, з часом та експлуатацією, ця захисна плівка починає руйнуватися. Зазвичай це відбувається через 2-3 роки або при пробігу близько 30 000 км. Також, коли pH-рівень опускається нижче 6, починають утворюватися відкладення біологічного походження, жирні плівки та залишки розкладеного антифризу на основі гліколю.

І якщо Ви міняєте антифриз, після протермінованих термінів, не промиваючи систему охолодження, старі забруднення: відкладення, бруд, іржа, засмічують радіатор, можуть швидко зіпсувати новий антифриз, що робить його менш ефективним і вкорочує його термін служби.

Забруднена система охолодження менш ефективно розсіює тепло, що збільшує ризик перегріву двигуна і збільшує ймовірність дорогого ремонту.

Промивання системи охолодження, допомагає прибрати всі “перепони”, що дає змогу новому антифризу вільно циркулювати, запобігаючи серйозним ушкодженням і перегріву двигуна. Це зберігає Ваш двигун в хорошій формі і економить Ваші гроші.

СТО “МІРАКС” ВИРОБЛЯЄ ЕФЕКТИВНУ ПРОМИВКУ РАДІАТОРА ПІЧКИ, НА ПРОФЕСІЙНОМУ ОБЛАДНАННІ ТА ПРОФЕСІЙНОЮ ХІМІЄЮ.

МИ ДЕТАЛЬНО ОЧИСТИМО СИСТЕМУ ВІД НАКОПИЧЕНИХ ВІДКЛАДЕНЬ, ВІДНОВИМО НОРМАЛЬНИЙ ПОТІК ПОВІТРЯ І ЗАБЕЗПЕЧИМО МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ ВСЕРЕДИНІ ВАШОГО АВТОМОБІЛЯ.

НЕОБХІДНО ПРОМИТИ РАДІАТОР ПІЧКИ АБО ЗАМІНИТИ АНТИФРИЗ?

ДЗВОНИТЕ:

☎️ 067 808 808 3