У середньому автовласник проводить у машині 2-3 години. І мало хто замислювався, чим ми дихаємо в автомобілі.

Причина№1.

Бактерії, грибки і цвіль. Коли ми вмикаємо кондиціонер в автомобілі, відбувається перепад температур і через це утворюється конденсат. Для розвитку мікроорганізмів пил і волога – це сприятливе середовище, через це утворюються бактерії, грибки і цвіль.

Причина №2.

Алергічний риніт – пилові кліщі. Причиною алергії, якою Ви мучитесь цілий рік, можуть бути пилові кліщі. Розмножуються за температури 20-25*С, + вологість 70-80%.

Ці паразити не кусають, не жалять, не присмоктуються до шкіри, вони не видимі оку. Кліщі самі по собі не небезпечні, а небезпечні їхні алергени (фрагменти тіла), вони то і викликають алергічну реакцію у людини.

Найчастіша і найпоширеніша реакція – це алергічний риніт. Якщо Ви перебуваючи в автомобілі часто чхаєте, з’явився нежить, свербіж, почервоніння очей, кашель – Вас має насторожити.

Причина №3.

Неприємні запахи: тютюновий дим, вогкість, цвіль і бруд.

Палите в автомобілі? Тютюновий дим просочує в’їдливим димом усі поверхні: сидіння, стелю і навіть пластик. До цього ще додаються і токсичні речовини.

Навіть якщо у Вас автомобіль преміального класу, це не означає, що Ви застраховані від появи вологості або цвілі. Довга стоянка на закритих паркінгах або підтоплення автомобіля. Залишки їжі, наприклад яблуко вже за добу може вкритися пліснявою.

Бруд, пил потрапляє в салон машини через предмети, що перевозяться, тварин і навіть через Ваші власні руки.

Турбуєтеся про здоров’я Вашої родини, дітей, себе? Тоді іонізація салону автомобіля Вам просто необхідна.

Антибактеріальна обробка кондиціонера – це процедура очищення озоном (O3) салону авто і системи кондиціонування. Цю послугу роблять за допомогою озон генератора.

СТО “МіраКС” використовує генератор озону G.I. Kraft який дає змогу:

  • знищити мікроби, віруси та грибки, пилок рослин;
  • видалити неприємні запахи;
  • продезінфікувати всі поверхні;
  • абсолютно безпечний для дітей і тварин;
  • займає всього лише 10 хвилин.

Ви отримуєте бездоганно чистий автомобіль.

Нам не все одно, чим Ви дихаєте. Записуйтеся на очищення салону: 067 808 808 3